Pàgines

14 de maig de 2017

Subcampions de lliga prebenjamí - Dia 134 de 365

Subcampions de lliga Prebenjamí
Aquests xiquets tenien una espineta clavada de la 1ra volta, en caure derrotats 1-2 contra el Castellbisbal, un equip que està fent una segona volta espectacular.
Són un equip, que quan el rival l'exigeix ells responen i ja el primer quart han pogut posar-se 0-2 i tot ha estat més tranquil, al final victòria 1-3 passi el que passi, tot i descansar ara les 2 setmanes que resten per acabar la lliga, s'han fet amb el subcampionat d'un grup on s'han trobat amb clubs molt competitius.
Ara toca gaudir de seguir junts el que queda de temporada, dels tornejos que tenen preparats i viure junts aquesta experiència abans l'equip no es desfaci, canvis d'entrenadors, companys que marxen, altres que vindran de nous i per edat també passaran a la categoria de Benjamins.
Segur que les vivències que han tingut no les oblidaran, ho han gaudit al 100%.


Per altra banda ahir els juvenils del club van fer història, ja l'any passat varen pujar a Lliga Nacional i des d'ahir ja són matemàticament equip de Divisió D'Honor, han fet el cim, és la màxima categoria nacional, ara toca jugar contra el Barça de Gabri, l'Espanyol A,... els millors equips de Catalunya, d'Aragó i de les Illes Balears. Veure notícia aquí.
Un premi també per les categories inferiors del club i per la ciutat, que a part de Basquet i altres equips, n'hi ha un que està passant pel millor moment de la seva història i coneixent un xic com és fan les coses penso que no és per casualitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada