Pàgines

13 de gener de 2017

Dia 13 de 365

Aquest matí al carrer València BCN

Recupero aquesta notícia de fa 4 anys i és un escenari que em trobo a primera hora del matí per l'Eixample a Barcelona.
Al migdia, a l'Avinguda Meridiana, passo per davant d'un menjador social on tenen una reixa mig tancada i un vigilant de seguretat a la porta... intenta posar ordre segurament per un plat d'escudella, un ou ferrat o potser un arròs a la cubana.
A la tarda quan arribo a casa tot aquest escenari desapareix i de ben segur que fins dilluns no el tornaré a veure. A vegades penso si l'entorn que està creixent el petit és el real o l'estic privant de conèixer una realitat que potser es trobarà el dia de demà.

2 comentaris:

 1. Pots plantejar-t'ho d'una altra manera. A tu t'ho van explicar de petit? T'ho van portar a veure? Ho has acabat aprenent per tu sol?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Li porto a veure i que descobreixi per ell mateix com és la gran ciutat i algunes coses el sorprenen.
   Surt d'un entorn que no hi ha necessitat de caixers automàtics i un sol semàfor per si algú ha de travessar la carretera, és suficient.
   Sortir de casa per anar a l'escola amb bicicleta, improvisar un partit de futbol i que qualsevol garatge es converteixi amb una porteria doncs difícilment ho podria fer a BCN en qualsevol cas seria d'una altra manera si ho fes allà.
   És un entorn i una infància que no la canvio per a ell, de fet un motiu per viure aquí és aquesta qualitat que penso que tenen, però és tanta la diferència que et fa pensar...
   Salut!

   Elimina