Pàgines

17 d’octubre de 2016

Tu sí que ets un regal del cel

Un d'aquells instants, tot banyant el xiquet de casa, que t'has de posar el pitet però no arribes a temps, un d'aquells regals que et dóna la vida i que només d'escoltar-ho un cop sembla que ja t'hagis de marxar d'aquest món en pau. (Quan arribi l'hora, està clar)

"Tu ets un bon pare"
i seguidament una llista de coses que li fa dir o pensar al petit de casa que,... "Tu ets un bon pare". Amb els anys aquest concepte és fàcil que es modifiqui,... arriba un punt que ells ho saben tot i tu no saps res i després sembla que tot torna al seu lloc i suposo que aquesta roda es repeteix en més d'una família.

Això de ser pare és complicat de collons, però ja està bé que et facin saber el que pensen tant sigui per bé com per millorar, que un no neix ensenyat de res.
I com que tinc el blog per recordar,... encara que no me n'oblido d'aquestes coses ho deixarem reflectit amb data i hora.

2 comentaris:

 1. Ja arribarà el moment en que et fotrà mocs i et faltarà, l'adolescència és una època molt dura, no només per la canalla. Però ara, si et va dient coses d'aquestes, en tens per plorar una setmana... d'emoció, és clar. Ja fas bé de deixar-ho per escrit, hauràs de tornar aquí a llegir-ho d'aquí a una temporada.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Així és XeXu, ja veig que tens el camí clar tot i així sempre t'agafen desprevingut.
   Salut!

   Elimina