Pàgines

18 de juny de 2016

Fútbol Club Artés, moltes gràcies per tot i a tots

Al Gener del 2015, vaig arribar a l'escola del Futbol Club Artés (l'escoleta) amb la il·lusió de poder jugar a futbol. Vaig entrar a formar part d'un petit grup de nois on de seguida em vaig sentir a gust.

Molts de vosaltres ja sabeu que ens costa molt prendre la decisió de marxar (a mi i als pares) per tot el que hem sembrat plegats durant aquest any i mig, però creiem que és ara el moment d'acceptar l'ocasió de poder jugar en altres categories més competitives, d'aquelles que s'ha de suar encara més la samarreta sense saber si anirà massa gran tot plegat, però tot això forma part de l'aprenentatge.

Vull donar les gràcies a tothom al incansable i tot terreny d'en Xavier, als meus primers entrenadors el Gerard i l'Isra, als d'aquest any en Hamza i l' Arnau, també el Miloud que sempre ha estat allà amb un ull a cada camp d'entrenament, companys, pares, mares, la ex-presi, el nou presi i tothom que forma part d'aquesta gran família que és el F.C.Artés. Seguiré venint a veure als que han estat els meus companys sempre que pugui.
Us trobarem a faltar, som-hi Artés!!
Gràcies
Últim dia d'entrenament al club 15/06/2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada