Pàgines

19 de novembre de 2015

Millorar posicionament web

Millorar posicionament web


Trobem molts articles que ens parlen del posicionament orgànic en cercadors, el SEO, etc ... Però no ens parem a pensar que potser l'usuari que arriba el que vol és conèixer com millorar el posicionament web amb un llenguatge que no li suposi anar a Google contínuament a consultar, ...

- QUE ÉS SEO
- QUE ÉS POSICIONAMENT ORGANIC
- QUE ÉS UN HOSTING
- QUE ÉS UN SERVIDOR
- ON COMPRAR UN DOMINI
- ON ÉS EL DNS, ...

L'altre dia és posa en contacte amb mi una clienta interessada a comprar una botiga online en funcionament i va resultar que no sabia que una botiga online ha d'estar allotjada en algun lloc, a això se li diu servidor i per fer les coses bé òbviament ha d'estar al nostre nom o de propietat, cert? doncs no tothom té perquè saber aquestes coses. I clar si valores la botiga només pel preu, ni tan sols saps si hi ha un bloc incorporat, el posicionament que té actualment, si el servidor respon a les expectatives mínimes que demana Google, ... Pots acabar comprant gat per llebre.

Així que començo per un tema bàsic, en el tema de posicionament web.
Més que millorar el posicionament del nostre lloc web, és com no perdre el que ja hem fet, que també pot passar.

M'explico, ...
Realitzo tasques de posicionament per a una web en Joomla d'un metge, la seva especialització, per allò també de la marca personal, etc...  en el seu moment li van crear una web i allà es va quedar esperant que és posiciones tota sola a Google.
Aquest Dr, disposa d'un bloc a un diari i com a professional escriu la seva opinió, etc ...
Llavors era una cosa habitual en ell, escriure al blog del diari i després la mateixa entrada la realitzava al seu lloc web,... Pensant que quant a més llocs publicat l'article, més possibilitats que et llegeixin,... tit tit tit, error!!  Això en l'argot futbolístic, en diuen targeta vermella.

No entrarem en detalls, però en qualsevol cas, ens estem tirant pedres a la teulada, ja que la duplicitat sigui dins el mateix lloc web o en altres no són bons amics per al cercador Google.

El que escrivim al bloc, que sigui de la nostra pròpia collita i veure si les entrades pot ser d'interès per a algú o no, ... Perquè si no és d'interès Google ho sabrà. I òbviament sense contingut duplicat i molt menys dins de la nostra pròpia web, ... Que també sol passar.

Us deixo aquesta web, on fa un informe per trobar contingut duplicat dins d'un mateix lloc, és interessant quan es tracta de webs amb molts articles de contingut i bloc incorporat, etc ... Clic en siteliner per començar

1 comentari:

  1. Sort que Pons's Blog es irrepetible i no es duplica per enlloc :D

    ResponElimina