Pàgines

18 de setembre de 2015

Evitar penalitzacions de Google

Evitar penalitzacions de Google


Qui vulgui aparèixer en els primers llocs dels resultats de cerca en buscadors, haurà de tenir en compte el SEO.

Activitats del màrqueting de continguts per a evitar les penalitzacions;

- No copiar continguts: aquesta pràctica està molt mal vista en el sector, però també per Google, que quan detecta que és un hàbit constant per part d'una web, la penalitza sense contemplacions.

- Tenir la web optimitzada per a dispositius mòbils: és una de les novetats més recents de Google, que ha decidit castigar les pàgines web que no estiguin correctament optimitzades per a smartphones i tablets. Per a això, cal verificar la web a Google Webmaster Tools, aquesta eina s'encarrega de dir si la web és vàlida per a mòbils o no.

- Intercanviar links: l'intercanvi d'enllaços entre pàgines que no tenen cap tipus de relació és penalitzat per Google. Tenir enllaços a pàgines de tercers és un dels principals factors per millorar el posicionament. No obstant això, aquests enllaços han de ser en pàgines de qualitat i tenir relació amb la pàgina que enllacen.

- Realitzar un bon ús de les paraules clau: la repetició d'una paraula clau una vegada i una altra en un article és motiu de penalització per part de Google, que ara filtra el context i els sinònims.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada