Pàgines

18 de juny de 2015

Els valors a partir del futbol base

Els valors a partir del futbol
Unió Esportiva Monells


'Avui hem perdut, però no passa res, l'important es que ens ho passem bé'
és una de les frases que compartim amb l'Isaac, els dies de futbol, fins i tot quant guanyen o juguem al FIFA 2015, per què no s'amoïni pel resultat, ja que és el de menys quan es practica esport.

En alguns partits que tot sovint anem a veure dels 'grans' (els prebenjamins)  amb l'Isaac, de tant en tant alguns monitors (també pares, mares, àvies i avis,...) tenen actituds que no acompanyen gens a l'educació dels més menuts, just sobre aquest tema compartia aquests dies en Sergi des de la seva finestra oberta.

Des de l'Empordà han fet aquests vídeos per l'Agrupació Esportiva Monells, sempre que surten els més petits de casa es respira aquella essència que no hauríem de perdre mai amb els anys.
Bona feina de club, de pares i del Yuri Alemany un realitzador de TV i cinema que té al seu fill jugant amb les categories de futbol base del Monells.

I just ahir a la reunió per la temporada vinent, del Futbol Club Artés, ens parlava el coordinador d'aquests valors, compartir, passar-ho bé, el treball en equip, que deixant de banda el nivell de cadascú tots han de participar en minuts jugats, sentir-se útils i amb aquest aspecte el futbol de l'Artés també es mereixen un homenatge, són molts els clubs que aposten per la formació dels més menuts de casa.

3 comentaris:

  1. Molt bé! Genials els vídeos!!! Us felicito!!! Primer els valors, després...

    ResponElimina
  2. Fins que no guanyes milions el futbol es només per passar-ho bé, guanyis o perdis.

    ResponElimina
  3. Uns valors que s'haurien de poder mantenir sempre, Toni. Maco tenir un fill d'aquesta edat; no perdis ni un moment d'estar amb ell.

    ResponElimina