Pàgines

20 de desembre de 2014

Petits plaers de viure en un poble com Calders

A la revista de Calders, 'La Calderina' parlen en les seves edicions dels petits plaers de viure en un poble com Calders.
Ahir ja va ser un dia especial per la representació dels pastorets i a l'igual del que hem viscut el dia d'avui no sabria dir si aquests petits plaers, han estat per viure en un poble, com aquest, però sí que té a veure el tarannà de la seva gent que fa possible viure moments únics, principalment als infants.
El primer plaer ha estat aquest matí. On tan sols havíem d'assistir per poder formar part de la fotografia d'equip de futbol, on els grans s'han proclamat campions de la lligueta d'enguany i han deixat uns minuts, em consta que alguns pares han insistit cosa que com a pare agraeixo, per poder participar els més petits i les seves cares ho deien tot.
El segon plaer ha estat aquesta tarda, on havien de fer cagar el tió els més petits del poble. Abans de començar amb aquesta tradició nadalenca, s'ha demanat als més xics que demanessin un desig, tot pensant del que podria sortir d'aquell vell tronc que tots contemplàvem a la plaça.
Ens ha ofert un berenar amb xocolata desfeta i amb tota la colla d'animació que tenien els petits s'ho han passat d'allò més bé fins que ha marxat el sol, on encara la pilota i jocs eren els protagonistes a la plaça amb els més xiquets.
Un nen de 5 anys ens ha explicat el desig que havia demanat al tió i era poder jugar cada dissabte a futbol com ha pogut fer en el dia d'avui.
L'Isaac un cop a casa, sopat i banyat s'ha quedat baldat i adormit al sofà. Al cap de pocs minuts cantava tot adormit la cançó del tió i de ben segur que abans no surti el sol passarà estones jugant a futbol com a ell li agrada, això si, ara per ara amb els ulls tancats.
I es que els petits plaers de la vida a vegades els tenim al davant, tan sols els hem de saber veure.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada