Pàgines

2 d’octubre de 2014

Posicionament a buscadors

No existeix cap teoria a seguir per aconseguir un posicionament adequat als buscadors, principalment a Google. 
Però si que coneixem algunes pautes per poder fer bé les coses, entre elles que el texte que tinguem al nostre blog o pàgina web sigui fresc i realitzat per nosaltres, en poques paraules no fer un 'copiar y pegar' d'algun texte ja que el Google pot arribar a penalitzar, la vostra pàgina i la del que no en té cap culpa i li han 'copiat' .

Sense anar més lluny i una cosa fàcil si busquem a Setembre del 2014 al Google, Bon Nadal 2023 doncs al ser un text super fresc a la xarxa,.. poca gent a data d'avui ha enviat cap nadala felicitant el 2023 oi? doncs ens trobem que en una setmana ens ha posat a la pole position'. Per això el motiu d'aquesta entrada al blog.Això, aplicat a la constància i fent les coses ben fetes és quan el Google et premia i et posa allà dalt i ja sabem, estar a internet no ho és tot.

1 comentari:

  1. Toni, he llegit el teu comentari al Roda el món i torna al blog i l'he contestat allà, però el copio aquí també...

    no hi ets, a la llista dels 70, perquè no tinc la teva adreça per enviar-te la invitació. Si me la deixes. Allà al blog o al meu mail (crosanas@gmail.com) t'envio la invitació i el blog ja és teu... Ja falta poc!!!

    ResponElimina