Pàgines

16 d’octubre de 2014

Consulta 9N 2014, tic tac, tic tac,...

I sembla que arriba tempesta o potser no,...

El ex president Pujol, a la seva xerrada a Calders, ja va explicar que hi ha dues opcions. Anar endarrere, que no es pot fer, ja que correm el risc de perdre tot el que s'ha aconseguit amb aquests anys o bé anar endavant a buscar la independència, que és molt complicat però no impossible.

Amb els dies que ha tingut per preparar el terreny, el president Mas, crec que hauríem d'entendre que és la seva forma de bellugar 'fitxa', així ho ha comentat fins no fa gaire oi? Que no explicaria l'estratègia que tenia preparada, per això penso que no s'ha d'amoïnar ningú.

És com quant el Barça té partit al Bernabeu i donem favorits a l'equip contrari,... és clar que no sempre es guanya allà, però de tant en tant els hi fotem una maneta, vull creure que serà així.

El que si penso que ja és hora que passi al davant noves generacions, que tots aquests que avui en dia estan al davant en quasi tots els partits ja han tingut la seva oportunitat de fer i desfer el que han volgut i que ara s'haurien de començar a fer les coses d'una altra manera i millor que ara no sé pas si ho tornarem a tenir.


'Catalunya només ens té a nosaltres
i ara ens necessita més que mai'
Lluís Companys

1 comentari:

  1. Diumenge els posarem tots a lloc!!!
    he, he,he... és broma però no del tot.

    No podem tirar enrere i tots ho sabem i tots ho saben (els polítics també)

    ResponElimina