Pàgines

15 de novembre de 2012

Xavier Sala i Martin i el Col.lectiu Wilson [Sis catedràtics creen el Col·lectiu Wilson per combatre les "campanyes de desinformació"] #SouCollonuts

Interessant iniciativa d'un economista que fa veure les coses molt més clares a la situació actual.
Us deixo aquesta noticia que he recollit del diari Ara referent al Col.lectiu Wilson
Sis prestigiosos catedràtics s'han agrupat per combatre les "campanyes de desinformació" que, en la seva opinió, s'estan creant per impedir que Catalunya "decideixi el seu futur lliurement". La creació d'aquest grup ha estat impulsada per Xavier Sala i Martín, catedràtic a la Universitat de Colúmbia (Nova York) i, de fet, els sis acadèmics tenen en comú que han fet carrera a les universitats anglosaxones. El lobi s'ha autobatejat com a Col·lectiu Wilson, en honor a l'expresident nord-americà Woodrow Wilson, "un gran defensor del dret d'autodeterminació".
Entre els integrants, un dels noms que més sorprèn és el de Jordi Galí, catedràtic de la Universitat Pompeu Fabra que ha fet carrera a Cambridge, Nova York i Massachusetts i que fa tres anys va sortir a les travesses com a candidat al Nobel d'economia. Galí mai ha estat gaire amant de l'exposició pública, però sembla que, en aquest cas, ha optat per fer un pas endavant.
La resta de membres del col·lectiu són Carles Boix, catedràtic de Princeton i col·laborador de l'ARA; Pol Antràs, catedràtic de Harvard; Gerard Padró i Miquel, catedràtic d'Economia a la London School of Economics, i Jaume Ventura, investigador sènior al CREI i exprofessor a Massachusetts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada