Pàgines

9 de juliol de 2012

La dona del porter

Un article a La Vanguardia, parla del fenomen de que algunes "celebrities" abandonen el twitter, per diferents motius, un dels principals es els errors que tenen en el moment de fer una piulada.
Sense anar més lluny, aquest cap de setmana, de tots els "twitteros" es conegut que el ex porter del Reial Madrid, el Santi Cañizares va publicar una fotografía de la seva dona mentres s'estava dutxant, després la va retirar i més tard va dir que per error havia estat el seu fill qui va pujar la foto a la xarxa social.
El twitter com a la vida, tot ben encaminat pot donar bons resultats, ara tothom parla de la dona del Cañizares i això aplicat a les empreses es el que coneixem com a Community Manager.
Deixem les coses als professionals, que per això els tenim, tot això presumptament.

3 comentaris:

  1. Molt interessant l'article, de moment no hi sóc perquè ja estic prou enganxada als blogs (en l'article diu que pot ser més addictiu que l'alcohol o el tabac) i em sembla un mitjà molt vertiginós, però bé, suposo que s'ha de saber utilitzar, perquè és veritat que som "informívors". Salutacions.

    ResponElimina
  2. La tecnologia/xarxes socials en segons quines mans pot ser una arma de destrucció massiva ... i Cañizares pel que recordo no era un individu gaire "equilibrat". Suposo que l'última nit l'han fet anar a dormir a la caseta del gos. Bona nit.

    ResponElimina
  3. Acabo de descobrir "casa teva". Jo la veritat no domino mássa el tema del twitter i les piulades. Actualment qualsevol cosa que es publica a la xarxa viatja a una velocitat extrema de punta a punta del planeta, aleshores tan sols es tracta d'acceptar les conseqüències.

    ResponElimina