Pàgines

6 de juliol de 2012

Es ven mascle

Aquí a Catalunya per poder exercir de la professió d'intermediari immobiliari desde fa ja bastant temps, un parell d'anys potser s'ha d'estar col.legiat o bé has de ser advocat. Sembla que sigui una formula per regular el mercat, però està clar que ara no hi ha res a regular, en tot cas els que estan a dalt de tot i tenen gran part del pastis ja els hi va bé que ara es reguli d'aquesta manera (ells han estat els impulsors d'aquesta llei).
Bé podríem discutir molt i tinc les pàgines en blanc, del blog o bloc, a fi de donar exemples de lleis i tanta burocràcia que només fan que posar dificultats als emprenedors, però d'això sembla que es tracti la política, ara poso una llei, ara ja no m'agrada, ...
Al carrer València de Barcelona, xamfrà amb Sicilia, fa molt de temps,... potser dos anys o més, no recordo que sempre hi han cartells anunciant vivendes de lloguer, es un comerç d'aquests de reformes en general, tan generals que fins i tot lloguen els pisos.
Al costat d'aquest comerç hi ha una perruqueria on trobem un cartell que diu "es ven mascle" hi ha una foto d'una "perdiu", després quant hi torni a passar miraré a veure si puc treure una foto desde el mòbil.
El tipus de llicencia que necessiten les botigues d'animals la desconec, però sembla que alguns "emprenedors" s'equivoquen en donar orientació al seu negoci i de pas foten als altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada