Pàgines

12 de juliol de 2012

El IVA de los chuches

"aquests polítics no son capaços de reactivar la situació,
no tenen solucions, perquè no en saben més,
la crisi comença ara"

El Mariano realment està ben perdut, fa unes setmanes que deia que pujava el IRPF per no tenir que pujar el IVA (el de los chuches), que ell es el que pressionava a Europa, que s'ha de crear un "banco malo" i jo em pregunto, un altre banc dolent? no en tenim prou amb Bankia i Cia?
Els catalans ja estem intervinguts desde fa temps, però ara la situació potser sí que canviarà, entre d'altres coses perquè el memoràndum que té, el Mariano, damunt de la seva taula estarà auditat desde fora de Madrid i potser serà la manera de que quadrin els números.
Per el demés anem a la cua en tot, les gestions que s'han anat fent aquests anys es la situació que tenim ara a Europa.

Luxembourg 15% IVA i sou mínim 1.801 Eur
Irlanda 21% IVA i sou mínim 1.462 Eur
Holanda 19% IVA i sou mínim 1.447 Eur
Bélgica 21 IVA i sou mínim 1.444 Eur
França 19'6% IVA i sou mínim  de 1.398 Eur
Anglaterra 23% IVA i sou mínim de 1.202 Eur
Pandereta Country 21% IVA i sou mínim de 748 Eur
Bulgaria i Rumania encara estan pitjors que nosaltres.

Clar que no només tot son sous, ja que si no som competitius es impossible que els sous pugin, han pensat a fer alguna cosa per els emprenedors? No cal ajudes perquè passarà massa temps a veure com ho apliquen desde el govern central, estaria bé no posar tantes lleis per a poder crear una empresa o tenir una activitat això donaria peu a que les microempreses i autònoms es belluguessin més que no pas ara.
Ara qui s'atreveix a bellugar-se?
En fi, que molta retallada però el greu problema es que aquests polítics no son capaços de reactivar la situació, no tenen solucions, perquè no en saben més, la crisi comença ara.
Ja es hora que hi hagi un canvi polític general, de cares noves, de gent preparada, no pot ser que un president no domini idiomes, ni economia, ni la taula de multiplicar del dos, com pot ser que encara hi hagi les mateixes cares a la política, de tants anys, que son ells els que ens han portat a aquesta situació?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada