Pàgines

28 de juliol de 2012

El Bulli, l'últim vals amb Ferran Adrià

El Bulli l'últim vals, es un documental que es va realitzar ara fa justament un any, on l'equip del Bulli dirigit per en Ferran Adrià prepara el que serà el seu comiat, del reconegut restaurant situat a Cala Montjoi, Roses (Girona)
Considerat el millor restaurant l'any 2002, 2006, 2007, 2008 i 2009 juntament amb el seu protagonista en Ferran Adrià, que està farcit de molts altres reconeixements, premis i distincions.
En el documental es pot veure com l'èxit de les persones no forma part de la casualitat més aviat de esforços i de saber rodejar-se de la gent adequada.
En el reportatge hi ha forces titulars dels seus protagonistes, gent que d'una manera o altre ha passat per el reconegut restaurant, desde caps de cuina, caps de pastisseria, etc.. tots els seus integrants que avui en dia molts d'ells formen part de restaurants top's arreu del món.
D'aquest video, del qual us deixo l'enllaç es l'exemple més clar de com un director d'orquestra ha de marcar els temps i ha de saber en quin moment ha de deixar que els seus integrants siguin els protagonistes.
Voleu conèixer quins varen ser els últims quatre plats que varen sortir de la cuina del Bulli?
Bullli Foundation, són 15 membres que ja estan treballant amb aquest nou projecte i vist el tarannà del Ferran segur que aquí tampoc la casualitat hi tindrà res a veure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada