Pàgines

11 d’abril de 2012

La volta al món

Heu pensat mai en donar la volta al món?

Jo varies vegades, però més que donar la volta al món, penso en viatgar per els paisos i fer aturades, conèixer entorns, tradicions,... penso que ha de ser una escola única.

Fa temps que segueixo una parella que està fent la volta al món, amb una furgoneta i ja porten 10 anys!!

Trobar la manera de ser economicament independent mentres dones la volta potser es el que frena que no estigui ara mateix a un altre punt del planeta, be també hi ha altres valors més importants que no cal nombrar ara mateix,... mentrestant alimento la meva imaginació per estar preparat si en algún moment faig el pas endavant.

Obviament minimitzar les despeses es la opció que més agafa força, no tindria color per a mi donar la volta al món en hotels de 5 estrelles i a cop d'avió cap aquí i cap allà,... m'agradaría fer com faig sempre, un estil de vida en tot el que faig sense complicacions i fent les coses fàcils.

Alguna sugerencia??

1 comentari:

  1. Jo segueixo un blog es diu Disrupting the Rabblement escrit per un noi d'irlanda. No se si parles ingles o no pq es en ingles pero vale la pena de mirar. Esta viatjan pel món y parla molt com a fer economicalment.

    Kate
    http://www.ndoherty.com/

    ResponElimina