Pàgines

29 de gener de 2012

Spain Air, crònica d'una mort anunciada

A principis d'aquesta setmana, que avui acabem, no recordo si era dilluns o dimarts, camí a l'oficina escoltava la radio (el món a RAC1) i feien una entrevista al president de Spanair Ferran Soriano.
Discutien sobre el tema de que QATAR AIRWAYS aportés una important quantitat de diners a la companyia i fer-se així amb un percentatge que rondava el 49% de la companyia i això permetria obrir vols cap al continent americà i cap a Asia. Discutien si valdria la pena fer un canvi de nom de la companyia jugar amb el nom de QATAR i CATair, per allò de reconèixer més els orígens de la companyia...
Bé després de escoltar la entrevista a la radio i vist com han anat la setmana no li vaig veure cap sentit que el Sr.Soriano apareixes en la radio venent "duros a quatre pessetes"... igual es pensava que el President Mas li ompliria les arques aquesta vegada,... que no ho saben que estem de "retallades"?
No se si ara el Sr. Ferran Soriano tindrà les mans lliures per anar a una possible oferta a dirigir un club de fútbol britànic, tal i com es deia, pero en qualsevol cas una companyia com Spanair que haigui tingut les pèrdues que ha tingut els últims dos anys de més de 300 milions d'Euros, una companyia que s'aguanta de fons públics catalans, doncs no penso que sigui un èxit aquesta gestió.
Amb 300 milions de pèrdues i amb injeccions de fons públic penso que em veig en cor de dirigir una companyia de vols o dues, fins i tot al Manchester City.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada